chrome firefox opera safari iexplorer

Видатні музиканти Британії виступлять в Україні

03 грудня 2015 о 09:39

Один з найбільш видатних і самобутніх діджеїв Британії Джейн Фітц і голландський майстер аналогового техно Conforce вистулять на вечірці в київському клубі Closer 5 грудня.

Організатор вечірки Тимур Баша розповів Cultprostir: «Джейн Фітц вперше відвідає Україну. Це дуже хороший діджей, яка грає вже більше 20 років, але при цьому прагне залишатися осторонь від популярності. У музиці Джейн Фітц і Conforce присутній елемент тріпа, чогось просторового, космічного. При цьому у них також є елемент грува. Це вже зрілі музиканти, яких цікаво не лише послухати за пультом, а й поспілкуватися».

Джейн Фітц – талановитий діджей, яка спільно з Джейд Сіетл влаштовує регулярні вечірки Night Moves в Лондоні. Борис Банник, відомий як Conforce, грає в різних країнах світу – від Нью-Йорка до Токіо і зарекомендував себе одним з найкращих сучасних майстрів аналогового техно.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Новини культури

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути