chrome firefox opera safari iexplorer

Українки перемогли у фіналі етапу Кубка світу з фехтування

01 лютого 2016 о 07:00

Збірна України стала переможцем етапу Кубка світу з фехтування на шаблях серед жінок, який у неділю, 31 січня, завершився в Афінах. Про це повідомили у прес-службі НОК України.

Ольга Харлан, Олена Кравацька, Аліна Комащук і Олена Вороніна по черзі обіграли команди Німеччини (45:29), Польщі (45:39) та Франції (45:44), а в фіналі перемогли команду Росії (45:44).

«Українські шаблістки – переможниці етапу Кубка світу з фехтування у Греції! У фіналі наші дівчата здобули перемогу над збірною Росії 45:44», – йдеться у повідомленні.

Третє місце посіли француженки, які здолали у поєдинку за «бронзу» збірну США (45:44).

Джерело: zaxid.net
Розділи: Спорт в Україні

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути