chrome firefox opera safari iexplorer

У червні знову буде більше вихідних: відпочиватимемо 11 днів

07 травня 2016 о 10:02

У червні цього року українці отримають 2 додаткові вихідні. Відтак, із урахуванням звичайних субот і неділь, робочими у цьому місяці будуть лише 19 днів.

В Україні передбачено 11 вихідних у червні з урахуванням християнського свята Трійці та Дня Конституції України, а також звичних субот та неділь. Додаткові вихідні будуть 20 червня, 27 і 28 червня, відповідно до статті 73 Кодексу законів про працю України.

Таким чином, у червні на Трійцю українці відпочиватимуть три дні поспіль, а на день Конституції України будуть чотириденні вихідні.

Зазначимо, що відпрацювання за 27 червня переноситься на 2 липня.

radio24.ua

 radio24.ua

 

Джерело: Радіо 24
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути