chrome firefox opera safari iexplorer

Новий київський фестиваль All music is jazz поэднає джаз і танці

03 червня 2016 о 12:12

На карті фестивалів Києва з'явиться ще один – All Music Is Jazz. Він пройде 21-23 жовтня цього року в арт-центрі Closer.

«Концепція фестивалю – показати урбаністичну сторону джазу, а не романтичну, – каже Ольга Бекенштейн, ідейний натхненник і організатор All Music Is Jazz. – На одному фестивалі буде і сучасний джаз, і незалежна танцювальна музика. Ми хочемо дати зрозуміти, як багато в них спільного».

У програмі фестивалю – представники різних країн і музичних напрямків. Організатори вже оголосили перших учасників. Це трубач із Чикаго Marquis Hill зі своїм колективом, який у червні випускає новий альбом The Way We Play, а восени презентує його українській публіці.

Також на All Music Is Jazz виступить американський піаніст Luis Perdomo, постійний учасник квартету Miguel Zenon, який зіграє з гуртом Controlling Ear Unit.

Крім концертів, на фестивалі будуть освітні заходи та джем-сейшени.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Новини культури

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути