chrome firefox opera safari iexplorer

Новим головним тренером «Шахтаря» став португалець

01 червня 2016 о 11:51

Паулу Фонсека став новим головним тренером «Шахтаря». Про підписання контракту з португальським фахівцем повідомляє офіційний сайт «гірників».

Угода з 43-річним фахівцем, останнім місцем роботи якого була «Брага», розрахована на два роки. Головний тренер приступить до роботи вже 1 червня.

«Це молодий, амбітний і дуже кваліфікований фахівець, який, я переконаний, зробить все для того, щоб вболівальники пишалися своєю командою. Паулу потрібен „Шахтар“, а „Шахтарю“ потрібен Паулу», — зазначив президент «Шахтаря» Рінат Ахметов.

«Я дуже щасливий, що стаю частиною такого клубу, як „Шахтар“. Працювати в такому клубі — це величезна честь для будь-якого тренера. Хочу сказати уболівальникам, що ми будемо продовжувати всю ту роботу, яка велася багато років у „Шахтарі“. Ми дуже амбітні і будемо всі свої амбіції вкладати в красивий і якісний футбол», — сказав Фонсека.

Вся кар'єра Фонсеки в якості гравця і тренера пройшла в Португалії. До «Браги» він очолював «Авеш», «Пасуш де Феррейру» і «Порту». Разом з «Порту» тренер вигравав Суперкубок Португалії, а з «Брагою» у травні цього року здобув перемогу в Кубку країни.

Джерело: DT.UA
Розділи: Спорт в Україні

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути