chrome firefox opera safari iexplorer

Українцям скасують візи до Албанії

14 вересня 2016 о 16:05

Кабмін ухвалив постанову щодо скасування візових вимог між Україною та Албанією.

Відповідний документ опубліковали на Урядовому порталі.

«Передбачено, що громадяни України та Республіки Албанія, які користуються дійсними проїзними документами, можуть в'їжджати, виїжджати, прямувати транзитом та перебувати без віз на території держави іншої договірної сторони не більш як 90 діб протягом 180 днів», — йдеться в повідомленні.

Уряд сподівається, угода з Албанією допоможе лібералізувати візовий режим з іншими європейськими країнами.

Раніше повідомляли, що український уряд скасував плату за оформлення довготривалих віз у Румунію.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Туристичні новини

7 травня

Інші дати
Петро Чайковський
1840 –  російський композитор, диригент, музично-громадський діяч. Мав українське коріння. В Україні написав понад 30 творів.
Розгорнути
Народився Микола Кащенко
(1855, с.Веселе, Запорізька область – 1935) - український біолог, ембріолог, селекціонер, один із перших українських академіків, засновник акліматизаційних садів у Томську і Києві. Разом з В.О.Караваєвим створив зоологічний музей і був його першим директором.
Тиха місячна ніч над принишклим селом Оповила біленькі оселі. Лиш пустун-вітерець над люстерком-ставком В срібних хвилях гойда каруселі. Продерчав десь деркач у заплавах ріки, На хвилину сполохавши тишу, Очерет з осокою про щось гомінкий Тихо шепче і чубом колише. Запізнілий туман, мов отара овець, Суне попаски вбрід понад лугом. Замаячив ледь-ледь вдалині острівець Й непомітно сховався за пругом. (Віктор Геращенко)
Розгорнути