chrome firefox opera safari iexplorer

Відтепер українські фортеці можна збирати як конструктор із кубиків. ФОТО

19 вересня 2016 о 14:07

Українська компанія «ГрАдо: грати добре» розробила архітектурні дерев’яні конструктори, з яких можна збирати легендарні українські фортеці. Зокрема, зараз у продажу вже наявні конструктори «Луцький замок» та «Хотинська фортеця», повідомляють на сайті компанії.

Хотинська фортеця.  gradogames.com.ua

Хотинська фортеця. gradogames.com.ua


Луцький замок. gradogames.com.ua

Луцький замок. gradogames.com.ua

Розробники «ГрАдо» переконують, що дерев’яні конструктори – це унікальна, екологічно безпечна, розвиваюча іграшка для дітей віком від 5 років. Набори складаються з 250-400 кубиків, виготовлених з міцної, приємної на дотик та запашної деревини – вільхи.

Ці кубики упаковані в зручну дерев'яну валізу. До наборів додаються детальна інструкція щодо збірки, а також розповідь про історію замку і настільний план.

facebook.com/m.tomenko

 facebook.com/m.tomenko

«У конструкторах усе продумано до дрібниць. З цих кубиків можна будувати все, що підкаже уява, — фантазійні замки, палаци, будинки, дороги, будь-що», — запевняють розробники.

zamok2

 gradogames.com.ua

Нагадаємо, Луцький замок та Хотинська фортеця стали переможцями акції «7 чудес України: замки, фортеці, палаци». Про інші найкрасивіші фортеці України можна почитати ТУТ.

«Рідна країна»

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути