chrome firefox opera safari iexplorer

Поблизу Одеси запустили гірськолижну трасу

07 січня 2017 о 10:52

Перед Різдвяними святами у райцентрі Березівка запустили для шанувальників катання на лижах та сноубордах гірськолижну трасу довжиною 650 метрів та 150-метрову трасу для тюбінгу.

Перші десятки одеських та березівських лижників вже здійснили під контролем інструкторів спуски з гірки.

«Гармати для наповнення снігом найбільшої траси №3 включили після Нового року, розраховуючи на те, щоб прийняти лижників раніше, ніж торік — до Різдвяних свят. Поряд з трасою, де вже катаються гірськолижники, вводимо в експлуатацію спеціалізовану трасу для тюбінгу — на ній дуже люблять спускатися з гірки на надувних круглих санках школярі та малеча», — зазначив представник турфірми Ігор Семак.

До послуг відвідувачів турбази спеціальні підйомники, зведені вздовж гірськолижної та тюбінгової трас. Тут є також кав'ярня, медпункт, кабінет інструкторів, сховище інвентаря.

Варто зазначити, що туркомплекс створено на околиці райцентру Березівка, за 85 кілометрів від Одеси і 100 кілометрів від Миколаєва. Окрім 650-метрової гірськолижної траси, є зручний і безпечний схил для новачків-довжиною 150 метрів, а також 150-метрова траса для сноутюбінгу.

Загальна пропускна спроможність канатних доріг — 2500 чол/год, що виключає чергу на підйом до вершини гірки. У прокаті 250 гірськолижних комплектів різних розмірів. Сучасна система освітлення дає можливість кататися і в вечірню пору.

Джерело: turystam.in.ua
Розділи: Туристичні новини

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути