chrome firefox opera safari iexplorer

Відзавтра обіцяють почати латати дороги

28 лютого 2017 о 16:30

Відзавтра, 1 березня, в Україні розпочинають масово ремонтувати дороги, стан яких після зими критичний. У першу чергу будуть латати найбільш аварійні шляхи.

Про це повідомляє ТСН.ua з посиланням на державну компанію «Автомобільні дороги України».

«Цього року стан доріг після зими критичний. Роботи дуже багато. І ми прагнемо її виконувати максимально якісно. Отже закликаємо всіх охочих долучитися до громадського контролю за ходом ремонтних робіт. Якщо ви дорогою побачили порушення — надсилайте фото та відео з вказанням області та ділянки дороги на електронну адресу zvernennya.remont.dorig@gmail.com. Ми обов'язково будемо розбиратися по кожному конкретному випадку. Відповідальність за якість роботи несе кожен керівник облавтодору та філій персонально», — ідеться в повідомленні.

Компанія «Автомобільні дороги України» є підрядною організацію і виконує роботи на замовлення Укравтодору на дорогах загального користування державного та місцевого значення (поза межами населених пунктів).

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути