chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у Харкові зіграють «Шахтар» та «Динамо»

26 травня 2017 о 10:59

За тур до закінчення футбольного сезону у Прем'єр-лізі України в п'ятницю, 26 травня, відбудеться національне дербі «Шахтар» (Донецьк) — «Динамо» (Київ).

На думку букмекерів, перевагу в цьому протистоянні має донецький клуб, повідомляє Укрінформ.

Авторитетна британська букмекерська контора William Hill приймає ставки на перемогу «гірників» з коефіцієнтом 1,73. Імовірність успіху «біло-синіх» оцінюється в 4,00. Нічийний результат в цій зустрічі «коштує» 3,50.

Поєдинок грандів українського футболу позбавлений турнірної інтриги. «Шахтар» достроково і впевнено виграв чемпіонат країни, «Динамо» після «золотих» сезонів цього разу отримає срібні медалі.

Нагадаємо, що матч пройде на полі ОСК «Металіст» у Харкові. Початок зустрічі о 19.30.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути