chrome firefox opera safari iexplorer

Укравтодор відремонтує під'їзди до двох палаців на Чернігівщині

21 червня 2017 о 16:10

Укравтодор продовжує облаштовувати зручні під’їзні шляхи до популярних туристичних об’єктів країни. Зараз роботи проводяться на дорогах, що ведуть до палаців у Качанівці та Сокиренцях.

Про це інформує Укрінформ з посиланням на прес-службу Державного агентства автомобільних доріг України.

«Наразі виконуються ремонтні роботи на ділянці дороги від національної траси Н-07 Київ-Суми до історико-культурного заповідника з палацом Петра Румянцева-Задунайського та Григорія Тарновського у селі Качанівка, національного дендрологічного парку в Тростянці та садиби роду Галаганів у Сокиренцях», — йдеться в повідомленні.

Задля створення умов для комфортного перебування мандрівників на Чернігівщині дорожники обіцяють не лише відремонтувати шляхи, що ведуть до туристичних об’єктів, а й встановити необхідні інформаційно-вказівні знаки.

«Ми розуміємо, що туризм – це важлива складова економіки успішних країн. Постійно зростає привабливість культурної спадщини України з-поміж іноземних відвідувачів. Туристична галузь сприяє створенню нових робочих місць, розвитку економіки областей. Тож Укравтодор і в подальшому працюватиме над питанням налагодження транспортної інфраструктури на під’їздах до туристичних центрів країни», — зазначив радник голови Укравтодору Олександр Кава.

Як повідомлялося раніше, Державне агентство автомобільних доріг України пообіцяло модернізувати автошляхи на під'їзді до туристичних місць та культурних пам'яток країни. Зокрема, розпочато ремонт дороги, що поєднує трасу міжнародного значення М-03 із Національним музеєм-заповідником Миколи Гоголя в селі Гоголеве на Полтавщині.

НАГАДАЄМО, Палац у Качанівці є одним із переможців в акції «7 чудес України: замки, фортеці, палаци».

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути