chrome firefox opera safari iexplorer

Найкрасивішим чоловіком планети обрали українця

10 травня 2018 о 14:58
coma.in.ua

Українця 29-річного Богдана Юсипчука визнали найкрасивішим чоловіком у світі.

Актор здобув перемогу на конкурсі Mister Sea World 2018, що відбувся у Перу. Про це він повідомив у Facebook.

“Вам відомий вираз “Вище голови не стрибнеш”? Це неправда. Людина може все. Перший у світі. Ми перші в світі. Дякую всім за шалену підтримку. Скоро буде відео”

– написав Богдан Юсипчук.

 Раніше за результатами конкурсу Mr. World, який відбувся в Лондоні, Юсипчук увійшов в топ-10 найкрасивіших чоловіків світу.

Хлопець народився в Києві в родині художників. Дитинство і юність провів у Косові Івано-Франківської області. Закінчив Косівський коледж із червоним дипломом, поступив у Київський національний університет театру, кіно і телебачення на спеціальність актора театру та кіно.

 Із 2007 року почав активно зніматися в кіно на епізодичних ролях, а 2011-го йому дали першу велику роль – у фільмі жахів “Синевир”. 2014 року отримав титул “Містер Україна-2014”.
Джерело: КОМА
Розділи: Суспільство

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути