chrome firefox opera safari iexplorer

Микола Томенко: Кличко мабуть заробляє на бойлерах

04 жовтня 2018 о 13:11

Лідер політичної партії Громадський рух “Рідна країна” Микола Томенко на телеканалі NewsOne прокоментував ситуацію з відключенням гарячої води в столиці.

“Мені здається, що єдиним поясненням чому кияни по 6 місяців сидять без гарячої води є те, що мер Кличко сьогодні продає бойлери. Цікаво, що влада займається скульптурами, катається на велосипедах і влаштовує з цього неймовірне шоу. Відкриття фонтану для нинішніх очільників стало подією національного масштабу. Я не здивуюсь, якщо вмикати в Києві гарячу воду будуть під оркестр з перерізанням стрічки Гройсман, Порошенко і Кличко”.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути