chrome firefox opera safari iexplorer

Микола Томенко привітав колектив Черкаського інституту пожежної безпеки з 45-річчям

07 жовтня 2018 о 11:12

5 жовтня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 45-ї річниці з дня створення навчального закладу.

Цього дня в ЧІПБ було відкрито пожежне депо, робота якого сприятиме швидкому реагуванню на надзвичайні події, посилить рівень безпеки на території об’єднаної територіальної громади і – головне – збереже здоров’я, життя і майно її жителів.

Також розпочав свою роботу Центр українсько-польських освітніх інновацій ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля, який створено з метою інтенсифікації міжнародної співпраці, підтримки і стимулювання інтелектуально й творчо обдарованої курсантської та студентської молоді, патріотичного виховання, вивчення історії, традицій та культури України й Польщі.

Микола Томенко привітав колектив та студентів навчального закладу і вручив спортивні подарунки: «Вітання й найкращі побажання колективу викладачів і курсантів Черкаського Інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля. 45 років — це вагомий ювілей. Професіоналів, спортсменів і патріотів Вашого, точніше нашого, рідного вузу  зі святом».

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути