chrome firefox opera safari iexplorer

Олександр Федоренко: Результат за продані голоси відобразиться на подальшому житті всього народу

29 березня 2019 о 15:53
acc.cv.ua

Про це розповів журналістам znaj.ua голова київського осередку політичної партії “Рідна країна” Олександр Федоренко.
Результати першого туру – перший найважливіший крок у подальшому розвитку подій в Україні. Тож слід виважено і обдумано підходити до вибору кандидата.

“Головною підставою мають бути не реклама та лозунги, а, перш за все, програма кандидата, його досягнення у минулому та його потенційна команда. Останнім часом українців привчали до того, що їхній голос не важливий і можна не нехтувати продажем голосу, оперуючи тим, що ми живемо в бідній країні і що ж ще робити, якщо у людей немає грошей. Проте, це не так – прийти на вибори і чесно проголосувати має кожен! І дуже важливо усвідомити, що результат за продані голоси відобразиться на подальшому житті всього народу”, – зазначає голова київського осередку політичної партії Миколи Томенка “Рідна країна” Олександр Федоренко.

Не менш важливим також є і факт пильної уваги на дільниці.

“Якщо ви побачите підозріле скупчення людей або те, що осіб відмічають у якихось додаткових списках, слід повідомити про це представників правоохоронних органів. Не варто залишатися в стороні – саме небайдужість виборців допоможе уникнути можливих випадків фальсифікації”, – відзначає Олександр Федоренко.

Розділи: Політика

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути