chrome firefox opera safari iexplorer

«Рідна країна» на захисті лікарів первинного рівня надання медичної допомоги

14 квітня 2021 о 13:36

Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» спільно з VENETOMED вирішили підтримати медиків ФАПІВ та закладів первинного рівня медичної допомоги. Проаналізувавши ситуацію на Черкащині, команда прийшла до висновку, що до сільських ФАПів та невеличких лікарень у селищах та містечках уваги найменше. 

Микола Томенко зазначив: «Місцеві жителі з підозрою на Ковід звертаюся за порадою та допомогою спочатку до місцевих закладів охорони здоров я. Отож, допомагаємо забезпечити захисними комбінезонами та халатами в роботі сімейних лікарів, медсестер і технічний персонал на меценатських засадах».

Команда «Рідної країни» на чолі з Миколою Томенком вчора побували в медичних закладах Золотоніського району. Переданий захисний одяг виготовлений національним виробником VENETOMED (місто Черкаси), який пройшов сертифікацію на відповідність в «Міжнародних стандартах і системах» і є одним з найякіснішим та водночас найдешевшим у порівнянні із закордонними аналогами.

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути