chrome firefox opera safari iexplorer

«Рідна країна» підтримала «Пробіг єдності» на Олімпійському

01 вересня 2021 о 18:10

«Пробіг Єдності» відбувся днями на головній арені Україні — НСК «Олімпійський». Коло стадіону разом пробігли або пройшли професійні спортсмени разом із дітьми з інвалідністю. Захід підтримав також фонд «Рідна країна».

«Федерація біатлону на чолі з Володимиром Бринзаком традиційно підтримує „Пробіг Єдності“ на головній Олімпійській арені України в інтересах наших дітей. Окрім участі у різноманітних спортивних активностях, які провела Олімпійська чемпіонка Валентина Семеренко, наші благодійники відзначили всіх дітей, які взяли участь у заході», — зазначив засновник фонду «Рідна країна» Микола Томенко.

«Пробіг Єдності» провели вже втретє. Мета такого заходу — об’єднати зусилля, аби включити дітей з інвалідністю до повноцінного суспільного життя та занять спортом.

«Спеціальна подяка НОКу, Благодійному фонду Руслана Голуба, „Спортмастеру“, „Peak“… за турботу про молоде покоління нашої країни. Приємно було пробігтися по легкоатлетичній доріжці НСК „Олімпійського“, яку зробили під час його реконструкції до ЄВРО-2012 лише після нашого втручання (перша версія реконструкції передбачала виключно футбольний стадіон)! І не забуваємо, що здоровим і спортивним нині бути не лише модно, а й корисно», — додав Микола Томенко.

Розділи: Здорова

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути