chrome firefox opera safari iexplorer

Захищаємо УКРАЇНСЬКЕ СЕЛО — підтримуємо сільську ШКОЛУ!

23 листопада 2021 о 10:06

На запрошення колективу ліцею села Степанці, що на історичній Канівщині, лідер громадського руху «Рідна країна» Микола Томенко презентував для вчителів та старшокласників свої просвітницькі проекти: «7 чудес України", «Здоровим і спортивним бути модно», «Твій Шевченко», «Класика українскої літератури: живі голоси»; «Українська книга — дітям України», «Рідна країна — безпечна країна».

Шкільна бібліотека, як завжди, отримала поповнення корисною навчальною літературою від Фонду РІДНА КРАЇНА. Разом із професором НУБіП Іваном Гриценком розповіли також про пріоритет завдань захисту довкілля, підтримки національної економіки, розвитку фермерства за сьогоднішніх обставин та відповідно про переваги навчання в головному Аграрному Університеті країни — НУБІП!

Команда Рідної країни завжди готові допомогти колективу, який активно і професійно працює в інтересах нашої рідної України! Як віце-президент НОК, Микола Володимирович поінформував про завдання нинішнього олімпійського руху України та передав спортивний інвентар для уроків фізичної культури. Директора ліцею нагадав про перебування Миколи Томенка там 10 років тому, та про надскладну перемогу вчителів і гостей над старшокласниками у баскетбольному протистоянні.

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути