chrome firefox opera safari iexplorer

ГЕТЬ від «РОСІЙСЬКОГО СВІТУ» НАЗАВЖДИ:

28 лютого 2022 о 13:19

ГЕТЬ від «РОСІЙСЬКОГО СВІТУ» НАЗАВЖДИ: або НАШЕ світоглядне — НІКОЛИ ЗНОВУ!Спалення музею у Іванкові разом із картинами Марії Примаченко — справа знакова! Нагадаю, що перед цим у Чернігові російські терористи влучили снарядами у майже столітню будівлю обласного молодіжного театру…Натомість, російські окупанти демонструють свої справжні цінності — МАРОДЕРЯТЬ по магазинах та банках в тимчасово окупованих містечках України.Це КРИВАВА і РЕАЛІСТИЧНА відповідь сучасним захисникам цінностей РОСІЙСЬКОГО СВІТУ в УКРАЇНІ.Нагадаю, що світоглядна війна між УКРАЇНСЬКИМ ВСЕСВІТОМ і РОСІЙСЬКИМ СВІТОМ не вчорашня і тим паче не сьогоднішня. Лише в часи відновленої НЕЗАЛЕЖНОСТІ ми мали кілька спроб перемогти ідеологію Російського світу. Проте завжди, або наша знаменита толерантність, або вічне проросійське лобі у владі ставало грудьми, грошима і медіа на захист цінностей Російського світу Путіна.Згадаю лишень історію нашої боротьби за Український світ «без кобзонів і табачників» після Помаранчевої революції, коли багато нинішніх ВІП-патріотів і блогерів затаврували мене ганьбою, як ворога людяності й написали звернення ледь не в усі посольства світу з вимогою зупинити наступ на «визначних діячів світової культури культури кобзона, лєщенка і к.», без яких Україні не прожити?!Після Революції Гідності нам теж не вдалося добити гідру вже більш витонченої пропаганди за цінності Російського світу…Наша медіа-спільнота на зарубіжні гранти все боялася, щоб ми не порушили приписів демократії та, не дай БОГ, не образили якусь меншину! Академічні звьозди, на ті ж таки грантові та бюджетні гроші, за кожний факт історичної перемоги українців або злочинів Московщини чи Російської-Радянської імперії вимагали від нас підтвердити це документом за підписом Петра, Катерини, Леніна, Сталіна, Кагановича чи Путіна, які нашу історію та документи спочатку вкрали, потім сфальсифікували, а при цьому знищили, замордували голодом, закатували або репресували…десятки МІЛЬЙОНІВ УКРАЇНЦІВ.Нині ж на нас чекає завершальний етап боротьби за утвердження світогляду УКРАЇНСЬКОГО ВСЕСВІТУ і ліквідації ідеології РОСІЙСЬКОГО СВІТУ.Лишень тоді майбутні путінці-кадировці не зможуть завербувати у нас негідників для допомоги терористам чи знайти причину для воєнного захисту фанатів Російського світу…Отож, вкотре РЯТУЮЧИ світову цивілізацію від російської анти-цивілізації, не забуваємо, що остаточна ПЕРЕМОГА настане лише після знищення ідеології РОСІЙСЬКОГО СВІТУ Петра-Катерини-Леніна-Сталіна-Путіна в УКРАЇНІ.НІКОЛИ ЗНОВУ!

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути