chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра над Західною Україною літатимуть винищувачі

05 квітня 2011 о 16:01

Завтра в небі над Західною Україною, відповідно до планів бойової підготовки повітряних сил Збройних Сил України, літатимуть винищувачі 114-ї бригади тактичної авіації.

Про це ZIK повідомили в західному регіональному медіацентрі Міністерства оборони України.

«Тренувальні польоти дозволять нам підготуватись до бойового чергування по захисту повітряного простору нашої держави, – розповів заступник командира 114-ї бригади тактичної авіації з льотної підготовки підполковник Сергій Васильєв. – Під час польотів льотчики відновлять свої навички та відпрацюють деякі важливі елементи сучасного повітряного бою. Також під час польотів буде проведено налаштування та перевірка навігаційних та спеціальних приладів спостереження і керування польотами».

Загалом заплановано 14 польотів винищувачів як вдень, так і вночі. Зміна триватиме з 15:30 до 22:00 6 квітня. На проведення цих тренувань вже виділено необхідну кількість пального та інших ресурсів.

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути