chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні оголосили дату початку реєстрації та проведення ЗНО 2016

29 грудня 2015 о 13:59

За словами чиновника, реєстрація для участі (ЗНО) розпочнеться 1 лютого 2016 року.

Саме тестування розпочнеться 5 травня. Відповідно, у травні кандидати на вступ складатимуть тести з математики, української мови та історії України. Тестування відбудеться 5, 11 та 13 травня, відповідно.

З 3 по 17 червня випускники зможуть скласти іспити з інших предметів.

На початку липня проходитиме додаткова сесія оцінювання якості освіти для тих випускників, які не склали іспити потягом першої сесії.

Зареєструватися на пробне оцінювання буде можливо з 5 січня. Вартість такого оцінювання складе 111 гривень.

Як відзначив Карандій, дворівневого оцінювання якості освіти у вступній кампанії 2016 року не буде, а випускників мають оцінювати новими тестами, які напрацьовувалися Центром потягом останніх кількох років, але досі не використовувалися.

Джерело: Твоє місто
Розділи: Новини освіти

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути