chrome firefox opera safari iexplorer

«Особисте листування» у Карась галереї

01 лютого 2016 о 11:07

4 лютого о 19:00 у Карась Галереї (м. Київ; Андріївський спуск, 22а) розпочнеться виставка«Особисте листування». Художниця Людмила Раштанова присвятить проект листівці як майже зниклому епістолярному жанру та поштовому документу.

rashtanova-2016

«Інтимні переживання та здебільшого наївний стиль текстових конструктів, що містилися зазвичай на зворотній стороні таких, передано жвавою візуальною мовою, і хоча самих текстів ми не бачимо, роботи спонукають до певного катарсису з уявним читачем цих листів», – повідомляють про виставку організатори.

Людмила Раштанова народилася 1981 року в Києві. Закінчила графічний факультет Національної академії образотворчого мистецтва та архітектури. З 2004 р. – член «Об’єднання молодих художників та мистецтвознавців» Національної спілки художників України. Працює в сфері станкового живопису та графіки, в техніках вітражу та мозаїки.

 

Подивитися на «Особисте листування» в Карась Галереї можна буде до 23 лютого.

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути