chrome firefox opera safari iexplorer

Українських підприємців запрошують на навчання до Швеції

03 березня 2016 о 09:36

Українських бізнес-лідерів та підприємців запрошують взяти участь у міжнародній навчальній програмі для розвитку приватного сектора «Стратегічне управління бізнесом» («Strategic Business Managment»).

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Програма включатиме тритижневий тренінг у Швеції, додаткові регіональні та національні семінари, а також можливості для роботи з мережею шведських національних та регіональних підприємств.

Учасники, зокрема, отримають навички з успішного ведення власного бізнесу, розуміння механізмів зі стимулювання розвитку приватного сектору та оволодіють інструментами для розробки плану дій із розвитку приватного сектору на батьківщині. Цей план розроблятимуть у співпраці з учасниками пов’язаної навчальної програми «Стратегії розвитку приватного сектору» («Private Sector Growth Strategies»).

Програму організували Шведська міжнародна агенція з розвитку та кооперації (SIDA).

Для участі необхідне знання англійської мови. Більш детальну інформацію щодо умов програми, вимог до кандидатів та способів складання документів можна знайти за посиланням www.privatesectordevelopment.seу розділі «Strategic Business Managment».

Кінцевий термін подачі заявок для участі у програмі – 2 травня 2016 року.

 

Джерело: tvoemisto.tv
Розділи: Новини освіти

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути