chrome firefox opera safari iexplorer

Індонезія відмінила візи для українців

05 травня 2016 о 13:02

Підставою для введення безвізового режиму став відповідний указ президента Республіки Індонезія (РІ), інформує сайт посольства України в Індонезії.

«Безвізовий режим в’їзду застосовується до власників звичайних, службових та дипломатичних паспортів, які здійснюють короткотерміновий (до 30 діб) візит в РІ, — йдеться у повідомленні. — Водночас безвізовий режим не застосовується для осіб, які будуть відвідувати Індонезію з журналістською метою».

Українці можуть подорожувати в РІ без віз з метою туризму, відвідання родини, соціальною метою, для здійснення обміну у галузі мистецтва та культури, виконання короткотермінових урядових службових обов’язків, проведення лекцій та семінарів, відвідання нарад головних офісів або філій міжнародних компаній в РІ, транзиту до інших країн.

Для отримання дозволу на перебування в Індонезії громадяни України мають пред’явити паспорт, дійсний щонайменше ще шість місяців з моменту прибуття в РІ, а також зворотні квитки або квитки до іншої країни.

Отриманий таким чином дозвіл на перебування не може бути подовжений або змінений на інший.

Вимоги до документів, список дозволених для безвізового в’їзду пунктів перетину кордону, тривалість безвізового перебування в РІ та перелік підстав для в’їзду регулюються Імміграційною службою РІ та публікуються на офіційному сайті.

Джерело: Фіртка
Розділи: Туристичні новини

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути