chrome firefox opera safari iexplorer

Новий київський фестиваль All music is jazz поэднає джаз і танці

03 червня 2016 о 12:12

На карті фестивалів Києва з'явиться ще один – All Music Is Jazz. Він пройде 21-23 жовтня цього року в арт-центрі Closer.

«Концепція фестивалю – показати урбаністичну сторону джазу, а не романтичну, – каже Ольга Бекенштейн, ідейний натхненник і організатор All Music Is Jazz. – На одному фестивалі буде і сучасний джаз, і незалежна танцювальна музика. Ми хочемо дати зрозуміти, як багато в них спільного».

У програмі фестивалю – представники різних країн і музичних напрямків. Організатори вже оголосили перших учасників. Це трубач із Чикаго Marquis Hill зі своїм колективом, який у червні випускає новий альбом The Way We Play, а восени презентує його українській публіці.

Також на All Music Is Jazz виступить американський піаніст Luis Perdomo, постійний учасник квартету Miguel Zenon, який зіграє з гуртом Controlling Ear Unit.

Крім концертів, на фестивалі будуть освітні заходи та джем-сейшени.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Новини культури

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути