chrome firefox opera safari iexplorer

Україна стає популярнішою серед світових зірок

19 жовтня 2019 о 09:00
sobkor.net

Україна стає все популярнішою серед зірок світового масштабу. Так, у Києві вже знімали свої кліпи такі зірки як Майлі Сайрус, Twenty One Pilots, корейський гурт NCT, Foals, Nothing But Thieves, Hurts, Natalie Imbruglia та інші. Цього разу столиця зацікавила британську співачку Charli XCX, повідомляє СобКор.

На Троєщині українська компанія «Radioactive Film» зняла для неї кліп на пісню «White Mercedes». Зірка співала в підвішеному авто на фоні панельних висоток. Крім того, вона танцювала на даху автівки в спостерігала за знищенням автомобілів.

Варто відзначити, що це продакшн-компанія зі світовим ім’ям. Вона працювала з як Apple, Hennessy, Lenovo, Audi, Guinnes, та знімала відеороботи для багатьох вищеназваних гуртів. Вона також працювала з «Океаном Ельзи» та ONUKA.

Джерело: sobkor.net
Розділи: Культурна

18 жовтня

Інші дати
Народився Віктор Аверін
(1885, с. Чепіль, Харківська область – 1955) – український зоолог, громадський діяч. Опублікував близько 340 праць з ентомології, орнітології, мисливствознавства, рибництва, і охорони природи. Один із перших організаторів справи захисту рослин в УРСР і підготовки кадрів у цій галузі.
Розгорнути
Народився Володимир Різниченко
(1870, с. Велентієве, Чернігівська область – 1932) – український геолог, художник-карикатурист, поет. У своїх дослідженнях грунтовно висвітлив стратиграфію та тектоніку Середнього Придніпров’я («Природа Канівських дислокацій», «До питання про час і умови утворення укр. лесу», «Про четвертинні рухи земної кори в районі сер. Дніпра»). Ініціатор заснування Канівського музею-заповідника «Могила Т.Шевченка».
Розгорнути
Народилася Євгенія Ярошинська
(1868, с. Чуньків, Чернівецька область – 1904) – українська письменниця, етнограф, фольклорист, громадський діяч. Видала зібрані нею на Буковині «Народні пісні з-над Днітра».
Розгорнути
Народився Сергій Єфремов
(1876, с. Пальчик, Черкаська область - 1939) — український громадсько-політичний і державний діяч, літературний критик, історик літератури. Один з найвидатніших представників неонародництва в українській літературі. Автор видання «Щоденника» і «Листування» Т. Шевченка та фундаментального двотомника «Історія українського письменства».
Розгорнути