chrome firefox opera safari iexplorer

«Шахтар» розпочав випуск продуктів харчування

25 серпня 2011 о 13:06

Донецький «Шахтар» розпочав випуск власних продуктів харчування. Тепер уболівальники «гірників» матимуть можливість смакувати на матчах улюбленої команди смаженим насінням і солоним арахісом у фірмовій оранжево-чорній упаковці під новою торговою маркою «Вперед, „Шахтар“!».

Усі витрати на виробництво насіння й арахісу візьме на себе Дружківська харчосмакова фабрика. В свою чергу «Шахтар» офіційно надасть право на використання власного бренду.

«Заробити гроші не є нашою першочерговою метою, хоча, природно, певний відсоток прибутку від реалізації цих продуктів поповнить бюджет клубу», — розповів директор з маркетингу і комунікацій ФК «Шахтар» Юрій Свиридов.

Крім того, донеччани мають грандіозні плани щодо розширення асортименту харчових продуктів. А також планують випустити фірмовий посуд від «Шахтаря».

Відзначимо, що донецький клуб став першим клубом в Україні, який запропонував свою офіційну продукцію на ринку товарів народного споживання.

Як зазначає прес-служба клубу, така практика давно й успішно застосовується провідними європейськими футбольними клубами. Наприклад, в Каталонії величезний попит має молоко від «Барселони», в Лондоні – шоколад від «Арсеналу».

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути