chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові відбудеться фестиваль активного туризму

19 вересня 2011 о 16:20

У Львові з 24 до 26 вересня в межах святкування Всесвітнього дня туризму відбудеться IV Міський фестиваль активного туризму та дозвілля «Манівці», повідомляє zaxid.net .

Учасники та гості фестивалю зможуть ознайомитися з багатьма видами активного туризму, зокрема з пішим, водним, вело- та автотуризмом.

Усі заходи відбуватимуться у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини по вул. Вахнянина, 29 та у рекреаційній парковій зоні «Погулянка». Усі охочі можуть взяти участь у фестивалі безкоштовно.

Програма фестивалю

24-26 вересня з 12.00 — 18.00 – інтерактивні ігри та змагання, в яких можуть взяти участь усі охочі: перегони на катамаранах та каяках, скелелазіння, лазертаг, шнуркові траси, слизький футбол, радіокеровані моделі, картинг, слеклайн, паркур, велофрістайл і багато іншого.

О 18.00 – починається концерт молодіжних колективів

О 20.00 – кінозал просто неба

25 вересня — інтерактивні ігри серед студентів та молодіжних організацій Львова.

З 20.00 – дискотека просто неба, фаєр-шоу.

26 вересня — змагання серед школярів та учасників спортивних колективів, віком до 14 років. Склад команд –8 осіб.

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути