chrome firefox opera safari iexplorer

На тижні моди в Португалії вперше представили колекцію з України

26 вересня 2011 о 15:45

На тижні моди в Португалії, який проходив у місті Авейро, колекцію осінь-зима поточного року представила український дизайнер Марія Бех. Марії випала честь закривати модний уїк-енд і бути міжнародним зірковим гостем португальського тижня моди.

Організатори вибрали українку з-поміж багатьох країн Європи. Закривала показ Бех українська телеведуча Ольга Фреймуд. Це вперше у Португалії, коли свою колекцію представила саме українка, передає кореспондент УНН.

«Саме по собі було цікаве те, що показ проходив у приміщені старовинного історичного музею. Організація показу була дуже якісною, оскільки працювали професіонали. За три години ми зуміли зробити генеральну репетицію та всі примірки, це дуже швидко і вказує на гарну систему роботи», — повідомив міжнародний баєр Олександр Єгоров.

До слова, Марія Бех є єдиним дизайнером в Україні з європейською вищою освітою по фаху дизайнера. Бех буде представляти колекцію весна-літо 2012 на українському тижні моди у жовтні.

1 травня

Інші дати
Народилася Нонна Копержинська
(1920, м. Київ – 1999) - українська актриса театру і кіно. Народна слава прийшла до неї після ролей у фільмах «За двома зайцями» і «Королева бензоколонки».
«Нонна Копержинська не грала на сцені – вона на ній жила, і в цьому її можна порівняти з Амвросієм Бучмою». (Галина Яблонська).
Розгорнути