chrome firefox opera safari iexplorer

Кияни готові підтримати Кличка на виборах мера

27 вересня 2011 о 17:15

Якби вибори київського мера проходили у першу неділю вересня, найбільшу підтримку серед виборців Києва на виборах мера одержав би Віталій Кличко.

Згідно з даними опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, Віталія Кличка на виборах мера підтримали б 27% жителів столиці.

Водночас Олександру Попову свої голоси віддали б 14% киян; Юлії Тимошенко - 7%; Олександру Омельченку — 7%; Анатолію Гриценку — 5%.

Інші кандидати на пост мера Києва отримали б менше 3% голосів. 16% поки що не визначилися зі своїм вибором.

Крім того, за даними опитування, за Кличка більше схильні голосувати чоловіки (33%), ніж жінки (23%). Попова, Омельченка і Гриценка підтримує практично однакова частка чоловіків і жінок (різниця статистично незначуща): Попова — 14% чоловіків і 15% жінок, Омельченка — 6% чоловіків і жінок, Гриценка — 5% чоловіків і 4% жінок. Серед прихильників Тимошенко переважають жінки (9% жінок, 5% чоловіків).

Нагадаємо, що у другій половині березня 2011 року серед українських політиків найбільша кількість киян висловила довіру Віталію Кличку.

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути