chrome firefox opera safari iexplorer

Cтартував сайт фільму «Висоцький. Дякую, що живий»

10 листопада 2011 о 12:28

Інтерфейс сайту побудовано у вигляді звичайної кімнати у квартирі пересічного радянського обивателя 70-х, але при цьому він має дуже простий для користувачів інтерфейс, повідомляє «Студія 1+1».

Відвідувачі сайту можуть поринути в атмосферу кінця 70-х, послухати записи п’єс за участю Володимира Висоцього, записи пісень у його виконанні, переглянути безліч унікальних архівних матеріалів (рукописів та газет), фото та відео з його особистого архіву.

Крім цього, на сайті викладена історія створення фільму, кадри зі зйомок та трейлери.

Нагадаємо, що «Висоцький. Дякую, що живий» вийде в прокат 1 грудня 2011 року. Режисер фільму – Петро Буслов, сценарій написав син Володимира – Микита Висоцький. Фільм знято за підтримки каналу «1+1».

Експерти вже оголосили фільм «найочікуванішою прем’єрою року».

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути