chrome firefox opera safari iexplorer

Новий рік в столиці пройде під знаком ЄВРО-2012

06 грудня 2011 о 10:13

До участі у святковому концерті запросили Руслану, ТНМК, Скрябіна і Скрипку, а весь центр столиці обіцяють запалити вогнями.

“Що буде нового на Майдані? До цього часу можна подивитись на дуже цікаву авторської роботи сцену, в якій ялинка практично буде знаходитися всередині. Ця сцена, вона буде виглядати як Золоті Ворота — поєднання Золотих Воріт, як символу Києва, з золотими воротами, футбольними воротами, УЄФА”, — каже начальник головного управління культури КМДА Світлана Зоріна.

Сама ж штучна ялинка обійшлась організаторам в 2 мільйони гривень. З них КМДА витратила лише 450 тисяч на монтування, — запевняють чиновники. Запалять новорічну красуню 19 грудня, на честь проведення саміту ЄС і стоятиме вона рівно місяць.

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути