chrome firefox opera safari iexplorer

Анатолій Тимощук може грати у «Ліверпулі»

08 грудня 2011 о 15:45

«Ліверпуль» зацікавлений у послугах ветерана мюнхенської "Баварії" Анатолія Тимощука і иає намір придбати його в січневе трансферне вікно.

Кенні Далгліш прагне підписати досвідченого опорника на заміну травмованому Лукасу Лейві. За інформацією з Німеччини, «червоних» зацікавив Тимощук, який, схоже, збирається покинути «Баварію», так і не зумівши закріпитися в основі команди (він тільки 7 разів виходив на поле в цьому сезоні).

32-річний гравець збірної України готовий спробувати свої сили в іншому чемпіонаті і вважає «Ліверпуль» найкращим варіантом для продовження кар'єри.

«Баварія» оцінює Тимощука приблизно в 4 мільйони фунтів, а джерела, близькі до клубу, стверджують, що «Ліверпуль» зробить пропозицію на початку січня.

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути