chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні з'явиться «Алея мистецтв»

17 лютого 2012 о 10:36

В рамках VI Міжнародної туристичної виставки-ярмарки «Алушта — Золоті ворота Південного берега Криму» відбудеться презентація проекту «Алея мистецтв». Про це УНН повідомляє Курортно-інформаційний центр АРК.

Як повідомив керуючий справами виконкому Алуштинської міської ради Віктор Фрадкін, концепція «Алеї мистецтв» буде побудована на історії розвитку міста і приморській тематиці. Алея з'явиться в Приморському парку.

«У нас в парку є широка пішохідна зона. За проектом задумано, на цій алеї розмістити близько 15 скульптур, скульптурних композицій різних напрямків і з різних матеріалів. Це дерево, камінь, метал, живі квіткові композиції та інші матеріали», — розповів В.Фрадкін.

Однією з композицій стане альтанка для молодят і закоханих. За його словами на даний момент міська влада шукає партнерів для реалізації проекту. У планах відкрити «Алею мистецтв» до Дня міста, який відбудеться 30 травня.

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути