chrome firefox opera safari iexplorer

Кличко спростував повідомлення про завершення кар’єри

24 лютого 2012 о 21:18

Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Віталій Кличко спростовує інформацію, поширену в ЗМІ, про завершення ним спортивної кар`єри.

Про це В.Кличко заявив у коментарі УНІАН, пояснивши, що його слова просто перекрутили.

Він звернув увагу на те, що сказав, що “готовий у будь-який момент повісити боксерські рукавички на цвях”, а не що закінчив кар`єру в боксі.

“Як тільки я вирішу закінчити спортивну кар`єру, я зберу окрему прес-конференцію й заявлю про це офіційно”, — сказав В.Кличко.

Як повідомлялося, сьогодні на сайті «1+1» з`явилася інформація, що в інтерв`ю “ТСН-Особливе” Віталій Кличко признався, що бій із Дереком Чисорою був останнім у професійній кар`єрі й що він завершує спортивну кар`єру.

Нагадаємо, раніше після бою з Чісорою що в інтернеті з'явилась інформація про те, що Віталій Кличко планує завершити кар'єру., мовляв, він написав про це у Твітері. Однак ще тоді боксер спростував цю інформацію.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Спорт в Україні

7 травня

Інші дати
Петро Чайковський
1840 –  російський композитор, диригент, музично-громадський діяч. Мав українське коріння. В Україні написав понад 30 творів.
Розгорнути
Народився Микола Кащенко
(1855, с.Веселе, Запорізька область – 1935) - український біолог, ембріолог, селекціонер, один із перших українських академіків, засновник акліматизаційних садів у Томську і Києві. Разом з В.О.Караваєвим створив зоологічний музей і був його першим директором.
Тиха місячна ніч над принишклим селом Оповила біленькі оселі. Лиш пустун-вітерець над люстерком-ставком В срібних хвилях гойда каруселі. Продерчав десь деркач у заплавах ріки, На хвилину сполохавши тишу, Очерет з осокою про щось гомінкий Тихо шепче і чубом колише. Запізнілий туман, мов отара овець, Суне попаски вбрід понад лугом. Замаячив ледь-ледь вдалині острівець Й непомітно сховався за пругом. (Віктор Геращенко)
Розгорнути