chrome firefox opera safari iexplorer

Німці допоможуть Києву з притулком для тварин

01 березня 2012 о 11:44

Київська адміністрація та Німецький Союз захисту тварин спільно вирішуватимуть питання гуманного регулювання чисельності безпритульних тварин у Києві.

Про це заявив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, повідомляє прес-служба мерії.

«Підписавши Меморандум з німецькою стороною, ми разом нарощуватимемо кількість стерилізації безпритульних тварин, використовуватимемо досвід та наукові розробки Німецького Союзу, які були напрацьовані під час будівництва притулку в Одесі та активізуємо роботу серед населення з виховання гуманного ставлення до тварин», – сказав чиновник.

За його словами, головне спільне завдання сьогодні – побудувати Центр захисту тварин, що дозволить збільшити кількість місць для їхнього утримання.

«Будуючи такий Центр, ми використаємо можливості німецької сторони у плані проектування і зробимо цей притулок типовий, як у Німеччині», – сказав Мазурчак.

Будувати притулок планують за рахунок бюджетних коштів та спонсорів.

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути