chrome firefox opera safari iexplorer

Київським студентам подарують дисконтні картки на дозвілля

21 березня 2012 о 14:27

Єдиний дисконт зі знижками від 5 до 50 відсотків на все дозвілля в столиці невдовзі зможе отримати кожен київський студент.

Під патронатом голови КМДА Олександра Попова та за ініціативи молодіжної організації «Професіонал» уже до кінця березня у столиці стартуватиме проект «Київська студентська картка», повідомляє сайт Київської міської влади.

«Це картка, яка надаватиме знижки у кінотеатрах та театрах, найрізноманітніших клубах та магазинах, у мережі громадського харчування та розваг. Причому, отримати її зможе будь-який студент абсолютно безкоштовно», – обіцяє Олександр Попов.

Перші такі картки отримають найініціативніші та найталановитіші київські студенти. Їх вручатимуть за активну участь у громадському та студентському житті, за досягнення у навчанні, за участь у конкурсах та внесок у розвиток молодіжних та студентських програм. З часом отримати її зможе кожен охочий студент.

Аби картка почала діяти, її необхідно активувати на офіційній інтернет-сторінці проекту www.ksc.kiev.ua.

Розділи: Суспільство

3 травня

Інші дати
Народився Микола Яковченко
(1900, м. Прилуки, Чернігівська область – 1974) - український актор театру та кіно. З 1928 року грав на сцені Київського театра імені Івана Франка. Головні ролі - Бублик, Довгоносик («Платон Кречет», «В степах України»), Пеньйонжка («Мартин Боруля»), Лящ («Останні»), Оверко («Фараони»), Распер («Ділок») та інші.
Розгорнути