chrome firefox opera safari iexplorer

Екологічна акція “Крок до життя”

Дата події:26 березня 2012 о 18:00
Місце події:Київ, Софіївська площа
Більше про подію:

Перша весняна екологічна Акція “Крок до життя” обіцяє бути незабутньою — тепло сердець учасників, встановлення традиційного символічного інсталяційного знаку зі свічок та видовищні виступи колективів не залишать нікого байдужими!

У підтримку акції будуть грати, танцювати і запалювати вогні: Творче об'єднання «Правиця», Дует W-you, Школа східного танцю Dance Hayat, Школа танцю слав'янського трайбла «Срібна Мавка», вогняний театр Fire Art, наші партнери, друзі, жителі і гості столиці.

Під час Акції кожен учасник отримає інформацію про раціональне використання ресурсів та зможе зробити свій особистий внесок у збереження та відродження природи.

Приходьте та запаліть свою свічку з 18:00 до 21:00.

Некомерційна, нерелігійна, неполітична та незалежна Акція “Крок до життя” відбувається щомісяця на незмінному місці і покликана змінити недбале та споживацьке ставлення до навколишнього середовища, а також до продуктів індустріального розвитку.

8 вересня

Інші дати
8 вересня відзначають:
  • День танкіста.
  • День працівників газової, нафтової та нафтопереробної промисловості України.
  • День пам’яті жертв фашизму.
  • Міжнародний день солідарності журналістів.
  • Міжнародний день грамотності.
Розгорнути
Олександр Івахненко
1931 – український художник, заслужений діяч мистецтв України. Автор перших поштових марок незалежної України.
Розгорнути
Народилася Наталія Ужвій
(1898 – 1986), українська акторка театру та кіно. Народна артистка СРСР, лауреат Державної премії ім.Т.Шевченка. В її репертуарі близько 213 ролей у театрі та 20 у кінофільмах («Назар Стодоля», «Кармелюк», «Тарас Шевченко», «Украдене щастя», «Українська рапсодія»).
Розгорнути