chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві пройшла екологічна акція «Крок до життя»

29 лютого 2012 о 14:16

26 лютого, у неділю, на Софіївському майдані в Києві відбулася щомісячна екологічна акція “Крок до життя”.

Цього разу, незважаючи на складні погодні умови (вітер, мокрий сніг та мороз), це було яскраве та запальне дійство, яке привернуло увагу великої кількості перехожих, мешканців та гостей міста (більше 3000 осіб за підрахунками організаторів відвідало прогресивну подію).

Дружнє спілкування на екологічні теми та загальна тепла атмосфера не залишила нікого байдужим. Під час Акції “Крок до життя” театр “Fire Art” захопив та зігрів глядачів чудовим вогняним шоу, з власними творами і віршами українських поетів виступили ведучі радіо “Європа Плюс, 107 FM” Юлія Бурковська та Слава Варда, та акустично, наживо із гітарою, заспівав лідер проекту Freddy Marx Street.

 

А в цей час добровольці Міжнародних благодійних фондів “Здоров’я українського народу” та “Україна! Я – за тебе!” спілкувались з перехожими та залучали їх до підтримки екологічних ініціатив.

Всіх бажаючих запрошували на чай та каву з крекерами та бісквітами, які люб’язно надали компанія “Крафтфудз Україна” та Київський фонд “Фудбенк”.

На Софіївський майдан прийшли підтримати Акцію “Крок до життя” та запалили свічки: відомий фотограф Олексадр Ктиторчук, ведучий спортивних новин “Нового каналу” Слава Варда, головний байкер України Ашот, популярний блогер Зульфія, дівчата з гурту Callistа, журналіст “5 каналу” Анна Мірошниченко, телеведуча Music Box Ua Олена Здебська, жителі і гості столиці, яких у ефірах радіо “Європа Плюс” запрошувалися долучитися до Акції “Крок до життя” гурт “ТІК”, Оля Полякова, Діма Каднай, перша команда на ралі Дакар Sixt Ukraine, співачки Оля Цибульська, Ляна Новак, а також Наталя Сумська та Іван Дорн.

Під час Акції учасники разом зібрали 4627,84 гривні, які частково будуть використані для очищення озер, а частково будуть спрямовані до ендавмент-фонду (цільового капіталу) з метою його наповнення і використання на раціональні екологічні проекти.

Інформацію про результати від використання зібраних коштів можна буде переглянути на веб-сторінках організаторів Акції “Крок до життя”.

Вдячні Всім, хто долучився!

Приходьте щомісяця та підтримуйте екологічні, не залежні ініціативи в межах всеукраїнської не політичної акції “Крок до життя”!

Інформацію надіслали організатори акції «Крок до життя»

Розділи: Довкілля