chrome firefox opera safari iexplorer

Розпочинається конкурс на кращий проект головної ялинки країни!

11 травня 2012 о 12:25

Цього року будь-хто може запропонувати власний проект святкового дерева на Майдані Незалежності. Свої ідеї кияни можуть подавати до Головного управління культури КМДА або в комісію Київради з питань культури та туризму. Потім пропозиції розглядатиме вищезазначена спеціальна конкурсна комісія. 

Згідно з розпорядженням КМДА, конкурс триватиме до 15 червня поточного року. Ще протягом 5 робочих днів визначатимуть переможця. Найкращі проекти винесуть на громадське обговорення. А всі засідання конкурсної комісії проходитимуть у присутності представників ЗМІ та громадських організацій.

«Нажаль, київська влада запізно оголосила конкурс, наразі залишився лише місяць, щоб подати проект», — зазначив депутат київради О. Бригинець.

Пропозиції оцінюватимуть за двома критеріями: оригінальність та можливість практичного втілення. Найкраща ідея визначить зовнішній вигляд та оформлення головної ялинки країни – 2013, яку встановлять на Майдані Незалежності.

До конкурсної комісії входить 19 осіб, серед них переважно високопосадовці КМДА та кілька представників мистецтва.

«Рідна країна»

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути