chrome firefox opera safari iexplorer

Синоптики обіцяють дощі та грози на цілий місяць

14 травня 2012 о 09:47

Похолодання, яке накрило Україну 13 травня, відступить вже у вівторок. Ще добу очікується температура +7… +8 вночі та +10… +12 вдень, а потім на більшій частині території країни знову потеплішає до +23… 25. 

Але починаючи з середи, з собою знову доведеться носити парасольки — у наступні 10 днів синоптики обіцяють зливи і грози, пише «Сегодня».

Втім, пощастить не всім: в західні регіони грози з дощами прийдуть в середу, але холоди (+9… +11) залишаться. А от східним областям та Криму, де зараз за +30, дощі принесуть прохолоду — там стане +23-26.

При цьому народний синоптик Валерій Некрасов з Дніпропетровська обіцяє грози майже весь місяць, при температурі вище +25 градусів, лише після 25 травня стане сухо на тиждень. А червневу погоду відкриють дощі, які традиційно йдуть на Трійцю (3 червня).

Джерело: ТСН
Розділи: Довкілля

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути