chrome firefox opera safari iexplorer

Українські фани в інтернеті познущались над суддею за не зарахований гол. Фото

20 червня 2012 о 13:45
Футбольні страсті після програшу української збірної у вівторок в Інтернеті не вщухали. Фани активно обговорювали, чому угорський суддя Віктор Кашшаї не зарахував нашій збірній очевидний гол.

Але простим обговорюванням уболівальники не задовольнялись і попрацювали вночі зі сторінкою про суддю Віктора Кашшаї.

Одразу після завершення матчу сторінка з його біографією була змінена: невідомі користувачі дописали в кінці чимало образливих слів та прокльонів, пише Watcher.

У розіді «Прізвисько» люди, котрі зламали сторінку, написали «Сліпий».

Окрім того, у тексті зазначили: «Українські фанати дали арбітру прізвисько „Лондонська повія“, після чого він був відправлений у відставку не невідомий термін».

Адміністрація української Вікі кілька разів витирала нецензурну лексику, проте користувачі кожен раз дописували її знову. Втім, зараз сторінка судді на Вікіпедії не містить ніяких образ.

 

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути