chrome firefox opera safari iexplorer

Французькі вболівальники повернуться в Україну вже з друзями

21 червня 2012 о 08:47

Лідерами продажів серед сувенірів у вболівальників Євро-2012 стали магніти, футболки українських клубів та горілка з перцем.

Кореспондент ТСН дослідила, що везуть з України іноземці, які вже повертаються додому. Виявилось, що у фаворі в євро-вболівальників – найдешевші презенти, такі як прапорці, майки та бейсболки. У якості сувенірів також обирають шалики «Динамо-Київ», футболки з зображенням Че Гевари та Чорнобиля. Компанія французів спланувала свою подорож таким чином, щоб в Україні провести якнайменше часу: день у Донецьку та день у Києві. Вони і не чекали, що тут їм буде аж так добре.

«Подорож Україною стала для нас сюрпризом. Україна дуже цікава та позитивна країна, спілкуватися було простіше з донеччанами. Вони, здається, ніколи не бачили живих французів! Чесно! Вони підходили та фотографувалися з нами», — розповіли французькі фани. Алекс у Францію відвезе український віночок. «Це для моєї дружини. Я на нього поміряв – здалося, це дуже гарно. Я бачив українок на картинах у віночках», — поділився вболівальник.

Хлопці зауважили, що дорожчих сувенірів та гостинців не купуватимуть, бо скоро сподіваються повернутись із друзями, щоб показати їм Україну.

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути