chrome firefox opera safari iexplorer

Найзапекліші вболівальники світу відмовилися їхати до України

29 травня 2012 о 12:19

Уболівальники збірної Англії купили лише 2 тисячі квитків на матчі своєї команди в груповому етапі Євро-2012 проти Франції (11 червня) і України (19 червня) в Донецьку.

Про це заявив директор із міжнародних зв'язків Федерації футбольних уболівальників Англії Кевін Майлз, повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Квитки продалися не дуже добре. Наприклад, на ігри проти збірних Франції та України в Донецьку асоціація (Футбольна асоціація Англії) реалізувала англійським уболівальникам лишеблизько двох тисяч квитків (із виділених УЄФА 6 тисяч на кожен матч). Решта була повернута УЄФА. Тому англійські фани наразі можуть придбати квитки безпосередньо через УЄФА. Однак вільний продаж усе ще триває», — сказав він в інтерв'ю прес-службі ФК «Шахтар» під час свого візиту в Донецьк.

Майлз приїхав до міста-господаря Євро-2012 для того, щоб забезпечити останні приготування в роботі мобільногофан-посольства для англійських уболівальників.

«Також ми подивилися місце, де розміститься кемпінг-зона. Протягом усього турніру я перебуватиму тут із групою волонтерів та сприятиму англійським уболівальникам безпосередньо через фан-посольство», — зазначив він.

Як відомо, для розподілу 32% від загальноїкількості квитків на Євро-2012 (що становить 1,4 млн штук), призначених для учасників фінальної стадії турніру та їхніх уболівальників, УЄФА відкрив насвоєму веб-сайті 16 окремих квиткових порталів для кожної країни.

Кожній команді належали 16% від загальної кількості місць на стадіоні або мінімум 6000 квитків на кожен матч групового етапу з її участю. У чвертьфіналах і півфіналах ця кількість становить по 5 тис. квитків, у фіналі — 9 тис.