chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві закрили низку пляжів. Список

05 липня 2012 о 09:01

Санепідемстанція заборонила купатися у низці водойм Києва.

Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на комунальне підприємство «Плесо».

Так, Державна санітарно-епідеміологічна служба встановила тимчасову заборону купання у таких водоймах:

«Гаращиха» на пляжі «Пуща-Водиця», озері «Радунка» (пляж «Райдуга»), озері «Тельбін», у протоках Дніпра на пляжах «Молодіжний» та «Передмістна Слобідка», а також у річці «Десенка».

Таке рішення було прийнято Державною у зв’язку із високою температурою повітря.

«Це стало причиною тимчасової невідповідності санітарним вимогам якості води у зазначених водоймах», — сказано у повідомленні.

Наразі на території поблизу названих водойм працівники комунального підприємства «Плесо» встановили інформаційні щити про заборону купання.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути