chrome firefox opera safari iexplorer

Активісти мають намір голодувати під Українським домом до останньої «швидкої»

16 липня 2012 о 12:03

Голодуючі під Українським домом на захист української мови активісти не мають наміру згортати свою акцію, і будуть голодувати до приїзду останньоїкарети "швидкої допомоги". Про це заявив один із координаторів акції, поетВіталій Селик, передає «Комерсант-Україна».

«Голодування триватиме в будь-якому разі. Опозиція працює тільки на осіннівибори, а ми хочемо змінити країну. Якщо вони (представники об'єднаноїопозиції) хочуть міняти її разом з нами, то хай не радять нам, що робити, априєднуються до акції», - сказав Селик.

З його слів, активісти будуть продовжувати голодування, »поки не приїдеостання карета "швидкої допомоги".

Нагадаємо, 13 липня об'єднана опозиція закликала учасників акції припинити голодування і приєднатися до акції об'єднаної опозиції «України протиЯнуковича».

Тим часом, "швидка" відвезла з-під Українського дому вже п'ятьох голодуючих.

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути