chrome firefox opera safari iexplorer

На Троєщині запустять два нові трамвайні маршрути

14 серпня 2012 о 11:57

На Троєщині запустять два нових трамвайних маршрутів, що рухатимуться до станції кільцевої електрички.

Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на КП «Київпастранс».

Перший трамвайний маршрут буде організовано від стації «Милославська» до залізничної платформи «Райдужна». Перевезення пасажирів будуть забезпечувати 10 односкладових трамваїв.

Другий маршрут буде організовано від зупинки вул. Сабурова до залізничної платформи «Райдужна». Для перевезення пасажирів на подовженому маршруті будуть задіяні 5 двоскладових трамвайних потягів (10 вагонів).

Крім того, у «між пікові» години, коли кільцева міська електричка не працює, рух трамваїв буде організовано від станції «Милославська» до станції «Генерала Ватуніна».

Також планується внести зміни у трасу слідування автобусів маршруту № 61 "вул. Милославська – залізнична платформа «Троєщина».

Водночас рух автобусів маршруту № 61 у напрямку залізничної платформи «Троєщина» буде організовано вулицями Милославська та Лисківська.

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути