chrome firefox opera safari iexplorer

Попов поверне восени бетонні урни та встановить нові

28 серпня 2012 о 12:49

Уже цієї осені на вулиці міста повернуть звичні урни для сміття, а також встановлять нові – легкі та сучасні.

Про це розповів голова КМДА Олександр Попов у прямому ефірі телеканалу «Київ», повідомляє сайт КМДА.

«Напередодні ЄВРО 2012 з метою дотримання правил безпеки ми прибрали з вулиць міста бетонні сміттєві урни. Натомість, на центральних вулицях були встановлені понад 2 тисячі легких конструкцій», — заявив він.

«Зараз у нас вже є домовленість із „Київським радіозаводом“ та „Українським товариством сліпих“ на виготовлення додаткової кількості нових легких урн, які ми придбаємо та встановимо. А поки ми повернемо на вулиці ті сміттєві урни, які були демонтовані напередодні футбольного чемпіонату», – повідомив Олександр Попов.

Очільник КМДА додав, що вже до кінця вересня планується встановити нові урни. І не лише на тих місцях, де вони були демонтовані, а й там, де виникатиме додаткова необхідність.

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути