chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні в столичних школах проведуть Всеукраїнський олімпійський урок

03 вересня 2012 о 13:33

Голова КМДА Олександр Попов підтримав ініціативу Державної служби молоді та спорту України та Національного олімпійського комітету щодо відзначення Дня фізичної культури і спорту та затвердив план заходів. Підписане відповідне розпорядження Київської міської державної адміністрації. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Так, 1 вересня на Хрещатику відбулося спортивно-видовищне свято «Стрибки на майдані», яке й дало початок заходам у рамках Року спорту та Дня фізичної культури і спорту, що триватимуть до 9 вересня.

Із 3 до 9 вересня у загальноосвітніх закладах Києва проведуть Олімпійський урок та урочисті зустрічі з учасниками, переможцями та призерами літніх і зимових Олімпійських, Паралімпійських, Дефлімпійських ігор, із провідними спортсменами, тренерами, ветеранами фізкультури та спорту.

8 вересня відбудеться фінал Всеукраїнської велоестафети «Спорт для всіх – єднає Україну!». Цього ж дня на вул. Хрещатик (від Бессарабської площі до вул. Прорізної) пройде Всеукраїнський олімпійський урок.

Крім того, з 3 до 9 вересня на спортивних майданчиках, стадіонах та спорудах Києва проводитимуться різноманітні спортивно-масові заходи.

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути