chrome firefox opera safari iexplorer

З Річкового вокзалу зроблять «фешенебельне місце» за 5 млн. доларів

05 вересня 2012 о 14:55

Річковий вокзал у Києві після реконструкції повинен перетворитися на фешенебельне місце. За словами президента наглядової ради Київського річкового порту Ганни Грегорі, на другому поверсі будівлі розміститься ресторан.

Планується, що свій заклад тут відкриє відомий московський ресторатор Аркадій Новіков. На цьому ж поверсі розташується і банкетний зал для проведення урочистих заходів.

Сама будівля «приросте» ще двома поверхами за рахунок того, що нова транспортна розв'язка в цьому місці розташується нижче рівнем і таким чином Річковий вокзал стане чотириповерховим з боку дороги.

На третьому поверсі відкриється галерея художника Іллі Чічкана, а на даху ночами буде працювати дискотека. Під самим шпилем на даху влаштують спеціальну скляну кімнату для романтичних вечорів.

Буде облагороджена і прилегла територія. З набережної зникнуть палатки з пивом, а на їх місці відкриється кафе.

Загальна вартість робіт оцінюється у 5 млн. доларів.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Суспільство

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути